Wednesday, March 11, 2015

Spring Sale In My Etsy Shop

Hi!  Spring has arrived, and I have the Spring Cleaning Bug....So, along with cleaning house I've decided to have a Spring Sale in my Etsy shop.  If you see something you like, use the coupon code SPRINGTIME25, at check out, and receive 25% off.  This code will be good until March 31.

Hope everyone is enjoying their Spring!

 

5 comments:

Brian said...

We are SO ready for Spring! Pinky is adorable!!!

Debbie Nolan said...

Dear Deb - Pinky is adorable. We are all ready for spring I am sure. Hope you enjoy each moment. Hugs

Unknown said...

Hey, thanks for providing us with a coupon! We'd certainly want to have more of those art stuff in our lives. That's a really odd and quirky looking dog, but really familiar. It should be fun to spin an all-encompassing story outside of that. Anyway, I hope that business has been nothing but good. All the best to you!

Chris Hatcher @ Red Stick SEO

Gerard Reese said...

That coupon would mean a lot to your customers! I’m sure those who availed it can’t wait to use it for the 25% off discounts. Well, I'm hoping for the continuous growth of your business, since your masterpieces are really awesome! Thanks for sharing with us! Have a great day!

Gerard Reese @ Kafe Digital Marketing

Laura Antonio said...

Goede vrienden, mijn naam is Laura, uit Lund-Zweden, ik ben een arts van beroep, 45 jaar oud. Lees mijn waarheidsgetrouwe getuigenis zorgvuldig door, ik heb de positieve intentie dat deze informatie iemand die dit artikel leest zal helpen om gebroken huwelijk terug te herstellen en verloren liefdesrelaties binnen 2 dagen te herstellen. Nadat hij jarenlang in relatie met Antonio was geweest, brak hij het uit, ik deed alles om hem terug te krijgen om van me te houden, maar alles wat ik deed was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik heb hem alles gevraagd, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn collega op mijn werkvriendin en ze stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een liefdes spelling rock die me zou kunnen helpen om het terug te spellen, maar ik ben het type persoon dat nooit dacht dat liefde spreuk deel bestond of werk, ik had geen keus dan om het te proberen, ik mailde het spellingkanaal en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles goed zal komen voor drie dagen, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zal komen, hij gooide het spellinggedeelte van Love in de lucht en verrassend genoeg was het de tweede dag rond 6.00 uur. Mijn ex-liefdespartner belde me op mijn mobiele telefoon, ik was zo verrast dat ik het telefoongesprek beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet voor alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield . Ik was zo blij en ging naar hem toe. Zo begonnen we weer gelukkig samen te leven als man en vrouw. Sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige liefdesprobeerder genaamd Dr.Oduduwa die me hielp liefde en vertrouwen in liefde terug te herstellen mijn huwelijk. e-mail: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Ik raad ten zeerste degenen die wanhopig en vastbesloten zijn om terug te gaan naar de ex-liefdespartner of ware liefde te vinden, vandaag nog contact op met Oduduwa voor een spoedoplossing. je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een ander geval als volgt: ..
1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
2) Herstel terug Lost Love Spells
3) Echtscheidingen
4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
6) Breakup Spells (beëindig relatie)
7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
Neem contact op met deze geweldige man, Dr.Oduduwa als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing via (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)